Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toiminta

Ympäristö

Kennelimme sijaitsee ihanteellisessa paikassa hyvien etäisyyksien päässä. Keskustaan kenneliltä on matkaa noin 3 kilometriä. Kennelin alueeseen kuuluu kaksikerroksinen päätalo, muutama koiratarha sekä suuri lisärakennus hoitajille ja koirille. Lisärakennus sisältää pienen keittiön, jossa koirat ruokitaan sekä hoitajat voivat syödä, vessan, pesuhuoneen koirille, koirien varustehuoneen, jossa säilytetään koirien ruokia sekä talutushihnoja ja muita varusteita ja olohuoneen, jossa on televisio ja koirille leluja. Melkein heti kennelimme pihasta alkaa metsä, joka on hyvä paikka koirien kanssa lenkkeilylle. Kennelistämme noin puolen kilometrin päässä metsän läpi kuljettuna on järvi, jossa koiria voidaan uittaa. Noin kilometrin päässä kennelistämme on taas hyvä koirapuisto, jossa koirien kanssa käydään melko usein.

Hoitajaksi?

Mikäli haluat hoitajaksi, sinun pitää vain hyväksyä muutamat säännöt, valita itsellesi mieluisa koira ja ilmoittaa vieraskirjassa siitä, että haluat hoitajaksi. Hoitajaksi ei kuitenkaan kannata ryhtyä sen kummempia miettimättä, sillä sinun täytyy käydä hoitamassa hoitokoiraasi vähintään kerran kahdessa viikossa. Lomaa saa ottaa, mutta jos pidät jatkuvasti lomaa ilman syytä, sinut voidaan erottaa. Kun sinulla on hoitokoira sen hoitaminen käy kirjoittamalla tarinoita, joissa kerrot, mitä olet tehnyt hoitokoirasi kanssa. Tarinoista saat v€ (virtuaalieuroja), jotka voit käyttää kennelin kaupassa erilaisiin tavaroihin. Tarinoista saatava rahasumma vaihtelee sen mukaan mm. kuinka pitkä tarina on ja kuinka paljon tarinoissa on kirjotusvirheitä. Myös sisältö ratkaisee, sillä saat sitä enemmän rahaa, mitä enemmän olet tehnyt hoitokoirasi kanssa ja mitä olet tehnyt sen kanssa.

Säännöt

- Yhdellä koiralla voi olla vain yksi hoitaja

- Hoida vähintään kerran kahdessa viikossa (Lomaa saa ottaa, mutta jos otat lomaa jatkuvasti esimerkiksi koulukiireiden takia, suosittelen miettimään, kannattaisiko sinun erota ja ryhtyä kiireiden loputtua uudelleen hoitajaksi. Tässä on tietysti se riski, että hoitokoirasi voi olla jo jollakin toisella hoidettavana, mutta on myös mahdollista, ettei se ole.)

- Hoitokoirasi ei voi kuolla tarinassa, ellei siitä ole sovittu jo ennen tarinan kirjoittamista (Tämän takia et siis voi esimerkiksi kirjoittaa, että koira putosi katolta ja kuoli, ellei siitä ole ylläpidon kanssa ennemmin sovittu. Kuitenkin pienet tapaturmat ovat sallittuja kunhan niitä ei tapahdu aina eikä koira kuole niissä ilman sopimusta.)

Hoitajille

Kaapit - Hoitokirja - Kauppa

©2019 Virtuaalikennel Taivaanrannan - suntuubi.com